Bright stories

Mijn klanten zijn stuk voor stuk fantastische mensen. Ik ben fier op wie ze zijn en op de resultaten die ze boeken. Ontdek hier hoe zij onze samenwerking ervaren:

With compliments

Ken Cappaert — ondernemer

Lezing van Sabine Vanquaillie — getuigenissen door deelnemers en zanger Tom Helsen

Sabine heeft de gave om recht in je hart te kijken en na één ontmoeting door te dringen tot de kern van je ziel. Ik voel me voor het eerst in tien jaar weer goed.

 

— Tom Helsen, singer-songwriter

Op zoek naar je echte zelf? Niet die persoon die je verwacht wordt te zijn, maar diegene die je echt diep van binnen bent? Sabine helpt je een heel eind op weg naar authenticiteit en puurheid. Want als je van daaruit leiding kan nemen over je eigen leven én over je team, sta je sterker dan ooit.

— Sofie Peeters, executive producer Shelter

Geen cursus, geen presentatie, maar direct bij jezelf zijn. Sabine brengt je daar naartoe, op een heel zachte en ongedwongen manier.

— Annik Dirix, Hoofd Communicatie en Woordvoerder Lantis 

Deze 2 dagen Bright Boost in verbinding met mezelf en anderen heeft me inzicht gegeven in hoe ik met mijn zijn, mijn ziel en persoonlijkheid in mekaar zit. Een echte VERRIJKING waarvoor een oprechte dank. Voelt goed om hierop verder te kunnen bouwen.

— Tilde Coppin, Managing Director Finance and Administration

Sabine slaagt er in om onmiddellijk tot de kern van mijn vraag of zorg door te dringen. Ze doorprikt geconstrueerde gedachten en brengt me keer op keer terug naar mijn zijn en mijn gevoel. Sabine navigeert moeiteloos tussen persoonlijke en professionele thema’s en verbindt ze in advies waar ik in alle facetten van mijn leven baat bij heb.

— Jasmijn Verlinden, merkarchitect

Lieve Sabine, door jouw aanwezig ‘zijn’ verbind je mensen met het mooiste dat ze hebben: zichzelf. Je haalt het stof eraf en laat ieder in zijn schoonheid stralen. Jouw beweging haalt donkerte en ballast weg. Door jouw beweging zal de wereld meer gaan stralen. Dankjewel

— Hilde Van Sande, Gynecoloog

Voor mij is de Bright Boost een bad van rust, licht, tederheid en zelfliefde.
De essentie van herbronnen.

 

— Ellen Melis, Freelance change manager bij DPG Media 

Sabine Vanquaillie, ons psychologisch hart achter de schermen. Jij kan voelen als geen ander en zorgde er mee voor dat niet enkel de deelnemers maar wij allemaal weer beter weten welk pad we willen volgen. Zonder jou waren ze (we) nooit zo geëvolueerd.

— Minke Krosenbrink, Out of Office, VTM  

Ervaar Sabine’s unieke energie die in beweging brengt, snel inzichten geeft in jezelf en stappen doet zetten naar blijvende verandering in je leven en werk. Het gaat diep, maar voelt licht en boeiend!

-Inge Boets, Communications Director