Light up! Het plezier van inspireren en verbinden.

Ook succesvolle leiders en innovatieve ondernemers hebben grenzen. Ervaar hoe connecteren en inspireren ook licht kan blijven voelen.

 

Verbind met de wijsheid van je lichaam. Met de bright leader die je diep vanbinnen bent.
Voel je vrij, licht en vol zelfvertrouwen. Krijg zicht op je toekomst. Behaal moeiteloos resultaten. Begeester anderen. Dat is Bright Leadership.

Live out Loud

Het fundament van mijn aanpak is gelijkwaardigheid.
Tussen je hoofd en je lichaam. Tussen jou en anderen.
Tussen jezelf en de wereld.

– Sabine Boost –

Dit ben jij

Gepassioneerd. Getalenteerd. Een evenwichtsbrenger. Leider. Creatieveling. Firestarter. Veranderaar. Verwonderaar. En zoveel meer, want je bent anders en past niet in één vakje.

 

Met wie je bent en wat je doet, wil je een verschil maken in de wereld. Iets in beweging brengen. Raken en geraakt worden. Je voelt de drive om je leven en dat van anderen naar een next level te brengen. Minder fake en fomo. Meer echtheid, sensitiviteit en verbinding.

 

Toch loop jij jezelf ook soms voorbij. Verlies je je in je ideeën. Loop je vast in perfectionisme. Worstel je met lastige gewoontes, verslavingen, gedragingen waar je nu écht vanaf wil. Je wil inspireren en geïnspireerd worden vanuit bezieling, verbinding en gelijkwaardigheid.

En dit ben ik

Een inspirator. Dienstbaar leider. Meedenker en -voeler. Heler. Visionair. Hoogsensitieve ondernemer. Mama. Als bezieler van Kus De Kikker en The Bright Leader gaf ik sinds 2009 meer dan 20.000 mensen een boost in werk en privé en kuste ik de prins(es) en bright leader in hen wakker.

 

Misschien ken je me als Sabine Vanquaillie. Met Sabine Boost – de naam die ik droeg tot ik 13 jaar was – ga ik letterlijk en figuurlijk terug naar mijn en jouw essentie. Ik ben iets moois gestart, een beweging: de bright way forward. Want als elk van ons zijn unieke bright way gaat, dan brengen we samen de wereld in een bright way forward.

 

Mijn aanpak ontstond bij hoogsensitieve mensen die meer voelen dan anderen en daardoor denken dat ze niet OK zijn. Door hen zichzelf te leren aanvaarden, ontdekken ze dat ze sterk zijn dankzij hun hoogsensitiviteit en niet ondanks. Die sensitieve kwaliteiten en kracht van zelfaanvaarding wil ik graag in ieder van ons – hoogsensitief of niet – aanwakkeren, want die hebben we nodig om te verbinden met onszelf, elkaar, de wereld.

Dit ben jij

Gepassioneerd. Getalenteerd. Een evenwichtsbrenger. Leider. Creatieveling. Firestarter. Veranderaar. Verwonderaar. En zoveel meer, want je bent anders en past niet in één vakje.

 

Met wie je bent en wat je doet, wil je een verschil maken in de wereld. Iets in beweging brengen. Raken en geraakt worden. Je voelt de drive om je leven en dat van anderen naar een next level te brengen. Minder fake en fomo, meer echtheid en verbinding.

 

Toch loop jij jezelf ook soms voorbij. Verlies je je in je ideeën. Loop je vast in perfectionisme. En hoewel je niet wil meelopen, vraag je je af hoe je er meer kan bijhoren. Je wil inspireren zoals je zelf het liefst geïnspireerd wordt: vanuit bezieling, verbinding en gelijkwaardigheid.

En dit ben ik

Een inspirator. Meedenker. Heler. Sparring partner. Visionair. Dienstbaar leider. Als bezieler van Kus De Kikker en grondlegger van de Bright Leader gaf ik sinds 2009 al meer dan 20.000 mensen een boost in werk en privé.

 

Misschien ken je me als Sabine Vanquaillie. Met Sabine Boost – de naam die ik droeg tot ik 13 jaar was – ga ik letterlijk en figuurlijk terug naar mijn en jouw essentie. Ik ben iets moois gestart, een beweging: de bright way forward. Want als elk van ons zijn unieke weg gaat, dan brengen we samen de wereld in een bright way forward.

There’s always light for those
who are brave enough to be it.

– Amanda Gorman –

With compliments

Sabine slaagt er in om onmiddellijk tot de kern van mijn vraag of zorg door te dringen. Ze doorprikt geconstrueerde gedachten en brengt me keer op keer terug naar mijn zijn en mijn gevoel. Sabine navigeert moeiteloos tussen persoonlijke en professionele thema’s en verbindt ze in advies waar ik in alle facetten van mijn leven baat bij heb.

— Jasmijn Verlinden, merkarchitect

Ervaar Sabine’s unieke energie die in beweging brengt, snel inzichten geeft in jezelf en stappen doet zetten naar blijvende verandering in je leven en werk. Het gaat diep, maar voelt licht en boeiend!

 

-Inge Boets, Communications Director

Out of Office

Tijdens de opnames van het ‘baan’brekende en hartverwarmende tv-programma Out Of Office verzorgde ik de groepsessies voor de deelnemers die kampten met een burn-out.
Ik begeleidde hen mee in hun zoektocht door ze dicht bij elkaar én vooral hun gevoel te brengen.

 

Enkelen van hen zullen regelmatig te gast zijn in mijn groepstrajecten, om met hun herwonnen energie jouw bright way forward mee te boosten.

 

Out of Office kan je herbekijken op VTM GO.

Een burn-out is als de Belgische politiek,
je krijgt het aan niemand uitgelegd.

– Eerste aflevering, Out of Office –

Agenda

Kies hoe je jezelf en mij wil ontmoeten.

Untitled design-128

Bright Webinar (free)

Live online inspiratiesessie van 12u tot 13u.
Welkom op mijn gratis lunchwebinar “Zo vermijd en herstel je burn-out”

 

—> Maandag 11 september 2023. Online. Beperkt aantal plaatsen

IMG_9571

The journey to Bright Leadership (woestijnreis)

Inspiratiereis van 7 dagen in de Sinaï woestijn (Egypte)
Voel je helder, verbonden en ‘alive’. Verliefd op het leven! Met solide fundamenten: authenticiteit, eerlijkheid en vrijheid. Stralend vanuit je ware zelf inspireer je vertrouwen en manifesteer je moeiteloos je diepste wensen in alle rust.

—> 12 tot 19 november 2023 (exclusief voor 10 bewuste bezielers van een creatief of innovatief bedrijf)

Inschrijven of meer info? sabine@sabineboost.com of bel Sabine vrijblijvend op 0486 42 97 18

offer-2-webinar

Bright Balance (traject)
– Ban burn out je lijf

Live begeleidingstraject van 4 weken.
Verbind met jezelf in korte sessies van 3 uur, middenin je dagelijks leven.

—> Vind rust in je hoofd
—> Geven en nemen in balans
—> Helder bij emotie
—> Trouw aan jezelf

 

Vrijdagen 12/05, 26/05, 02/06, 09/06 van 9u45 tot 13u, Boechout (B)

unplug-bol

Bright Boost (masterclass)
– Verbind met je essentie

Live masterclass van twee dagen.
Krijg krachtige technieken om toegang te krijgen tot de wijsheid van jouw lichaam.

—> Ontdek wat jouw drijft en belemmert
—> Neem je plek volledig in
—> Ervaar vertrouwen en verbondenheid 
—> Voel je vrij, licht en energiek

Di 23 en wo 24 mei 2023, Boechout (B) of
Ma 12 en di 13 juni 2023, Boechout (B)

Bright Partner (sessions)
– Doorbreek en breek door

1-1 executive coaching traject van 5 maanden
Herstel onbalans door mijn unieke, diepgaande begeleiding die recht naar de essentie van jouw uitdaging gaat.

 

—> Zacht, doortastend en supersnel
—> Ontdek opnieuw wat jou drijft
—> Zet meteen stappen vooruit
—> Je ego en charmes maken geen kans ; )

Herinner je wie jij bent. Voel wat voor jou klopt. Leid het leven dat bij je past.

Ik breng jou er graag heen. Zacht, doortastend en supersnel Het effect? Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Je vindt rust en perspectief. En je straalt terug van binnenuit.

 

Omdat jij uniek bent, is mijn aanpak dat ook. Individueel of in groep: ik stem af op wie voor me zit. Geen twee sessies of groepen zijn dus dezelfde.

Vragen? Bel of Whatsapp +32 486 42 97 18 of stuur me een e-mail.