Bright Sensitivity

Accepteer jezelf zoals je bent, zodat je voluit kan leven.
Bescherm je tegen overprikkeling en gevoelsbesmetting.
Heb grip op je sensitieve kwaliteiten en valkuilen.
Bewaar het contact met jezelf, zelfs in moeilijke situaties.
Bewaak je grenzen, word zelfzekerder en vind rust.

Gebruik de kracht van je hoogsensitiviteit

Kwam je naar het instapseminar Hoogsensitiviteit (h)erkennen en positief inzetten en ontdekte je dat je hoogsensitief bent? Je hoorde hoe je het positief kan inzetten en wil daar verder mee aan de slag?

Wil je nog zekerder zijn van je hoogsensitiviteit? Vink je op deze hoogsensitiviteitstest 12 of meer keer ‘ja’ aan? Dan ben je wellicht hoogsensitief. Zei je minder ‘ja’, maar herken je je wel heel sterk in de stellingen waarvoor je ‘ja’ aanvinkte? Ook dan kan je hoogsensitief zijn en die aspecten als een last ervaren i.p.v. lust.

Eén ding is zeker: hoogsensitiviteit is geen ziekte. Het is een unieke kracht in je leven, die je gelukkig en succesvol zal maken als je de valkuilen omzeilt. In deze workshop wil ik je daarbij helpen.

Leer van jezelf houden

De sleutel tot geluk en succes als hoogsensitieve mens? Hou van jezelf. Alleen zo ben je een goede ouder, partner, collega, vriend(in), … zonder jezelf voorbij te lopen. Je leert het in deze workshop:

Accepteer jezelf zoals je bent, zodat je voluit kan leven.
Bescherm je tegen overprikkeling en gevoelsbesmetting.
Heb grip op je sensitieve kwaliteiten en valkuilen.
Bewaar het contact met jezelf, zelfs in moeilijke situaties.
Bewaak je grenzen, word zelfzekerder en vind rust.

Kus de prins(es) in jezelf!

Heb je jezelf al eens proberen overtuigen dat iets goed voor je is? Een nieuwe gewoonte willen aanleren? Om nadien te merken dat je er toch niets mee doet? Dan zette je een kroontje op je kikker. Mooi, maar het blijft een kikker.

Het goede nieuws? In elke kikker – ook in jou! – schuilt een prins(es): je innerlijke motivatie. Als je die aanspreekt, bedenk je oplossingen die blijven werken. Dan verander je je leven. Je kust de kikker en tovert de prins(es) tevoorschijn. Die unieke ‘Kus De Kikker’ aanpak leer je in deze workshop.

 

Overweeg je deel te nemen, maar heb je een vraag?

Ik kwam naar ‘Sensitief Sterk’ met een klein hartje en in tranen, maar het deed me ontzettend goed. Er is een zaadje geplant dat meteen begon te kiemen. Ik voelde me al sterker toen ik naar huis reed! De (h)erkenning deed deugd, ik werkte met je tools en voelde de puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik bleef dicht bij mezelf, vertrouwde op mijn gevoel en meldde dat rustig. Wat een rijkdom en kracht! Sabine, ik ben fan (zonder stalky gedrag ; ) Je authentiek zijn, je ervaring, de manier waarop je in het leven staat, je positieve kracht… Het doet me watertanden: ‘Dat wil ik ook!’ Dank voor je inspiratie. Ik kijk ontzettend uit naar het vervolg, welke uitdagingen daarin ook liggen!  

– Tamara D.C. –

Even praktisch

Live begeleidingstraject van 2 maanden.
Ontvang alle handvaten en tips voor de valkuilen die horen bij jouw sensitieve kwaliteiten en gebruik de kracht van je hoogsensitiviteit. Je investeert 1500 euro excl. BTW als bedrijf (met factuur) of 1815 euro incl. BTW als particulier (zonder factuur) in 3 maanden daadkracht. Ik laat maximaal 10 deelnemers toe.

—> Houden van jezelf
—> Vrij van overprikkeling
—> Moeiteloos kiezen
—> Nee zonder schuldgevoel

 

Wanneer?

De volgende Bright Sensitivity start op [datum]. Er zijn sessies op [data], telkens van [uur] tot [uur].

 

Vragen?

Bel of Whatsapp +32 486 42 97 18 of stuur me een e-mail.

 

Inschrijven?

Dat doe je hier: