Bright Parenting

TEKST?

Ont(k)waak de prins(es) in je kind

Vink je op deze test bij 13 of meer vragen ‘matig’ of ‘veel’ aan? Dan heb je wellicht een hoogsensitief kind. En waarschijnlijk is dat geen verrassing: je voelt al langer dat je kind anders reageert. Gevoeliger, emotioneler, onzekerder. Als betrokken ouder loop je dan tegen een muur. Opvoeden is vermoeiend en frustrerend, je vraagt je af of je wel een goede ouder bent. Het weegt op je gezin en relatie.

Hoogsensitiviteit is geen ziekte. Het is een unieke kracht in je kind. Het zal je kind gelukkig maken, als jij het leert om de valkuilen te vermijden. Dat doe je met een sensitieve opvoeding die ook voor minder gevoelige kinderen prima werkt. In de workshop ‘Zelfzeker opvoeden’ zet ik je graag op weg.

Stel je eens voor…

Je weet wat er in je kind omgaat op moeilijke momenten en ziet meteen waar het fout loopt.
Je vermijdt een machtsstrijd, corrigeert ongepast gedrag succesvol en boekt vooruitgang.
Je helpt je kind om ‘rode vlaggen’ te vermijden doorheen de dag: rust voor jullie allebei!
Je geeft je kind het gevoel dat het zichzelf mag zijn en dat jij hem/haar waardeert als mens.

Dat is het magische verschil tussen klassieke en sensitieve opvoeding. En het werkt voor elk kind.

Kus de prins(es) in jezelf!

Heb je je kind al eens proberen overtuigen? Een gewoonte willen aanleren? Om nadien te merken dat het er toch niets mee doet? Dan zette je een kroontje op een kikker. Mooi, maar het blijft een kikker.

Het goede nieuws? In elke kikker – ook in jouw kind – schuilt een prins(es): zijn/haar innerlijke motivatie. Als je die aanspreekt, bedenkt je kind zelf . En dat verandert alles. Je kust de kikker en tovert de prins(es) tevoorschijn. Die unieke aanpak leer je in deze workshop.

Door de handvatten die je krijgt toe te passen ga je van stress naar rust in je gezin. Betere nachten, minder tijdverlies door strijd, meer rust en harmonie. Dat heeft effect op schoolresultaten van je kind en op jouw werk. Zowel je kind als jijzelf worden zelfzekerder.

 

Overweeg je deel te nemen, maar heb je een vraag?

Zelfzeker opvoeden’ veranderde veel. Na jaren van verdriet, opgejaagdheid en onzekerheid, ontdekte ik op mijn veertigste dat ik hooggevoelig ben. Wat sterk bleef hangen: ontvang je kind met zijn emotie, ook al is het boos, bang of verdrietig. Laat deze emotie er gewoon zijn en blijf dicht bij je kind. Het doet zo goed – voor je kind of voor jou – dat je boos of verdrietig mag zijn, dat je gewoon mag zijn. Ik leerde nog zoveel meer en mijn leven veranderde op een vijftal maanden enorm. Sabine maakte de zachtheid, warmte, zingeving, bewustwording en liefde in mij wakker. Mijn zoontje groeit met mij mee en straalt deze eigenschappen ook al uit. Ik ben zo blij Kus de Kikker gevonden te hebben.

– Elke –

Even praktisch

Live online masterclass, online Q&A en vrijblijvende Bright Parent community via whatsapp.

Krijg succesvolle tips van opstaan tot slapengaan voor rust en harmonie in je gezin. Je investeert 490 euro excl. BTW als bedrijf (met factuur) of 593 euro incl. BTW als particulier (zonder factuur). Ik laat maximaal 12 deelnemers toe.

 

Wanneer?

De volgende Bright Parenting start op [datum]. Er zijn sessies op [data], telkens van [uur] tot [uur]. De Q&A gaat door op [datum] om [uur].

 

Vragen?

Bel of Whatsapp +32 486 42 97 18 of stuur me een e-mail.

 

Inschrijven?

Dat doe je hier: