Bright Boost

Je wil je verbinding en impact boosten. Connecteer met de wijsheid van je brein, buik én hart en straal van binnenuit. Je leidt of entertaint anderen vanuit je eigen inspirerend licht. Unplug & reconnect!

Voor mij is de Bright Boost een bad van rust, licht en zelfliefde.
De essentie van herbronnen

– Ellen Melis –

Herken je dit bij jezelf?

Je hebt geknokt om te staan waar je nu staat. Door hard te werken. Door veel te weten. En nu voel je je opgebrand. Uit balans, thuis en/of op het werk. Het zit niet juist, dat zie je bij jezelf en bij anderen.

 

Of je hebt het gevoel dat alles jou net voor de wind gaat. Maar je vraagt je af: is dit het nu? Is er geen next level? Dezelfde resultaten, maar op een betere manier? Anderen gemakkelijker meekrijgen? Less input, more output, more satisfaction?

Bright leadership is het antwoord

Bright Leadership leert je om keuzes te maken in lijn met wie jij bent en wat je écht wil. Hoe? Door naast je rationele kennis ook de wijsheid van je lichaam aan te boren en ernaar te handelen.

 

Om een Bright Leader te zijn hoef je geen team of bedrijf te leiden. Bright Leaders herken je meteen: ze staan in contact met zichzelf. Hun lichaam straalt uit wat ze weten en ze bieden ook anderen ruimte om te stralen. Meer rust en impact dus.

Deze stappen zet jij in Bright Boost

In Bright Boost leer je krachtige technieken om toegang te krijgen tot de wijsheid van je brein, buik én hart en zo effectiever te communiceren, handelen en connecteren met jezelf en anderen.

 

Het resultaat? Je voelt je vrij, licht en energiek. Bij stress blijf je meer aanwezig. Je bereikt meer met minder moeite. En je begeestert en inspireert door jezelf te zijn. Met charisma, passie en vuur.

 

Met Bright Boost zet je een grote stap vooruit op je bright way forward. Je krijgt een boost van licht en helderheid die je weg verlicht. Tip: kamp je momenteel met veel fysieke klachten, uitputting of pijn? Check zeker even Bright Balance.

 

Overweeg je deel te nemen, maar heb je een vraag?

Op zoek naar je echte zelf? Niet die je verwacht wordt te zijn, maar die je echt bent?
Sabine helpt je op weg naar authenticiteit en puurheid. Als je van daaruit leiding kan nemen
over je eigen leven én over je team, sta je sterker dan ooit

– Sofie Peeters, Executive producer Shelter –

Wat mag je verwachten van deze boostcamp?

Blijvende verandering

Je wil niet de zoveelste checklist met tips en tricks waar je een tijdje enthousiast over bent en die dan vervagen. Je wil wat je leert meteen kunnen toepassen en een verschil maken in jouw leven. Blijvende verandering, dus.

 

Bijzondere mensen

Je wil gelijkgestemden ontmoeten. Samen met jezelf aan de slag gaan. Leren van bijzondere mensen met een wild potentieel. Elkaar verrijken. Samen sneller groeien door elkaars input, zonder dat het groepstherapie wordt.

 

Tijd voor jezelf

Je neemt tijd voor jezelf zonder je leven los te laten. Je investeert 2 opeenvolgende dagen: zo moet je niet telkens opnieuw beginnen, duik je dieper en ga je verder. Je ervaart een boost van je leiderschap en kan meteen aan de slag.

Even praktisch

Live masterclass van twee dagen.

Krijg diepgaande inzichten via systemisch werk en de wijsheid van je lichaam:

—> Twee dagen op een unieke bright place in België, zonder overnachting
—> Elke dag een lekkere en gezonde lunch door een lokale partner
—> Een uitnodiging om lid te worden van de Bright Circle

Je investeert 840 euro excl. BTW als bedrijf (met factuur) of 650 euro incl. BTW als particulier (zonder factuur). Ik laat maximaal 10 deelnemers toe.

 

Wanneer?

De volgende Bright Boost start op [datum]. Er zijn sessies op [data], telkens van [uur] tot [uur].

 

Vragen?

Bel of Whatsapp +32 486 42 97 18 of stuur me een e-mail.

 

Inschrijven?

Dat doe je hier:

Hier zie je enkel de startdatum van elke Bright Boost, kijk hierboven voor alle data.
Ik bewaar de info die je me doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.